V 13

då har ytterliggare en vecka gått.=)


detta händer denna vecka..

Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Hos flickorna finns nu miljoner ägganlag i de omogna äggstockarna och pojkarna börjar bilda manligt könshormon
.

Inte mycket förändring har skett mer än att magen växt..har berättat på jobb nu för nu går det inte att dölja längre..=)

känner mig irriterad över folk som påpekar att det är alldeles för tidigt att det syns..och att ja har haft  grav.symtom för tidigt....vad fan tror dom egentligen???.. att ja fejkar det!!!!
...har fått reda av BM att det inte är konstigt alls att det syns, i o m att jag är kort så syns det mycket tidigare..så där fick ni..o till alla er som redan har barn som tycker o tänker om symtom o mage..ni om några borde veta att ingen gaviditet är den andre lik....åh d va skönt o kräka av sig lite..

I helgen va vi i GTB på Lisebergs julmarknad...helmysigt..och väldigt fint.=) ni som inte vart där...åk dit o kolla..så himla fint med alla ljus.=)
inhandlade även de sista julklapparna..yey..har nog aldrig hänt att ja varit färdig med julklapparna så här långt innan julafton..e sååå skönt...slippa tänka på d..=) nu är det mest packning/flytt o lite annat som fyller ut hjärnan.

idag när ja o Johan kommer hem ska vi åka till en massa möbelaffärer o kolla in ny soffa o köksbord till huset..ska bli kul..=)


Kommentarer
Postat av: Lillemor,Rolf

Hej du lilla blivande mamma! Klart att det syns och du har din egen unika graviditet. Skit i andra och var glad, ta det nu lugnt med packning och annat bestyr. Vi ses snart ska bli trevligt. Kram till er båda :)

2009-12-14 @ 16:24:07
Postat av: christel

tack för rådet lillemor.. ja ska försöka skita i vad andra säger..=)

2009-12-14 @ 19:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0