vecka 34


vecka 34


vecka 34


vecka 34


vecka 34

Idag blir det minsann 2 bilder..
Var iväg o vägde mig på jobbet i förrgår. Vågen står nu på 70 kg vilket innebär att ja bara gått upp från 62,= 7,7 kg änsålänge.
Idag mätte ja mig över midjan o måttet ligger nu på 117 cm vilket är det samma som johan.
Denna veckan har vi varit på ölands djurpark med jenny o jonas o barnen. Visterlsen va en viss besvikelse men med gott sällkap o glada/lyckliga barn blev det en härlig semester. Våra planer var att dra vidare efteråt men jag orkade inte. Jag måste inse att jag vill mer än vad kroppen klarar av o orkar. Såååå vi fick köra hem.
Victor har haft det undrbart, tittat på djur, lekt, klättrat, busat o badat o d e sååå härligt o se han sååå glad.

vecka 34

 

vecka 32

vi har oss en buuusig bebis som sprallar på.
den 15/7 var ja på nytt BM besök. ett vanligt besök som innefattade blodtryck, känna bebis, symfusmått och hjärtslag och lite prat.
blodtrycket låg fortfarande bra 105/60, symfusmåttet på 28,5 och hjärtljuden på 145 slag/min.
d va såååå mysigt o höra hjärtljuden, dom va suuper starka och denna gången hade den varken hicka eller sparkade mot dopplern.
vi pratade om blodsockret för att jag själv drog upp det.
jag tyckte att d va lite jobbigt o svårt att hitta vad ja skulle käka. Men Anna tyckte att ja inte skulle va så hård mot mig själv.
jag kunde visst äta glass men kanske inte 3 om dagen, men nån i veckan gjorde ingen skada. så nu har ja bestämt mig för att inte va såå hård mot mig själv. jag äter d ja vill men tänker efter före.
om 4 veckor ska ja ta blodsockertest(stick i fingret) så får vi se hur värdet ligger.
glömsk som ja e så mätte ja inte mitt midjemått.

RSS 2.0