fullt ös...

jaaa. det kan man verkligen säga..i lördes var det jobb fram till 16 sen hem o höll kväll...sen på söndagen började det... ja o johan körde ut till storasyrran o hjälpte dom med huset..rollade på tätskikt i badrum o tvättstuga, målade tak..mm.
5 min i halv 4 körde ja bort till jobbet o jobbade vidare där till halv 10..och johan körde till örkelljunga..
när man tänker efter så BORDE man vara trött då på kvällen och sova gott....men NEJ..det gjorde jag inte..sov som en håsa. upp till jobb måndag morgon och efter jobb va det dax att hjälpa lillsyrran och flyttstäda lägenheten...pausade till hemma en stund med johan innan jag pös iväg..lite senare kom Lisa och hjälpte oss med datorn o johan bjöd henne på middag..hann i varjefall träffa henne i någon minut.

blev nästan färdiga med städningen tanken är att fixa resten idag=)

på tisdagen va det dax med jobb igen, ja o johan hade pratat om att köra till Bengt, ta med lite fika, o snacka lite..han har ju vatt så hjälpsam med husletandet. men jag fick ett meddelande från min kusin..då ses vi ikväll kl 18..shit..nåt ja hade glömt ja hade lovat..ojojoj tänk tänk tänk....just det.. hon ville testa starta en släktkör..då vi e många i släkten som tycker om att sjunga....ojojoj vad göra nu...jag blev hyperförvirrad...kände inte riktigt för det men hade ju lovat....Johan tyckte att jag skulle åka på det så kunde vi köra till Bengt en annan dag...så det fick bli så..
nu i efterhand ångrar jag lite att jag åkte dit..visst vad det trevligt o kul att sjunga absolut men det va lite annat som blev tokigt...blir såååå arg när andra idiotförklarar mig...o sen blir jag arg när jag inte kan säga ifrån...

vi har även haft 4 personaer som kollat på lähenheten varav 3 är intresserade och trligtvis hade möjlighet att kunna flytta in tidigare..johan har fått hålla i detta så han vet mer....igår kom där en någerlunda engelsktalnade kille som skulle se lägenheten, ja sa till johan... detta får du ta..detta klarar inte jag..men det klarade ju han gallant..=)

idag har vaktmästaren varit här och gjort en grovbesiktning...gick jättebra...vi kom in på samtalsämnen grannar..och vi har ju haft det dära älskande paret väggen intill...hon berättade då att det inte bara va vi som hade stört sig på det utan alla i trapphuset + alla de andra över gatan oxå..t o m grannen under oss hade spelat in dom på telefonen så ängelholmshem fick höra att dom inte överdrev..först hade dom fått en lapp i brevlådan...o sen hade dom blivit vräkta men då inte av den anledningen utan av en annan..men men lite fräckt att få reda på..hehehehe.

ska nu fixa ihop lite kaffe o käk o ta med till syrran..sen blir det sista rycket med flyttstädningen..=)

tupperwareparty=)

jaa då va d tupperwareparty igår..vi blev bara 4 st men gud vad kul vi hade.jösses som vi fnittrade..hahaha...tack tjejer=)
ja shoppade en kex/knäckebrödlåda, potatisskalare o lite förvaringslådor, är riktigt nöjd=)
då många hade förhinder bokade jag in ett till den 25 novemer..om du vill komma så hör av dig..=)
 
fick en massa plommonkaka över igår o jag o johan lär ju inte äta det så d blir till o hotta..blev inte så nöjd med den ändån så..hihi

idag blir det till att röjja här lite. ska sen byta bil med papps, då min ska lagas o bytas däck på..han e snäll min far..
...kamremmen skall bytas o pappa han fixar det..=) sen e d ju dax för vinterdäck för  det snöar ju ..helt magiskt.liksom..eller njae kanske inte magiskt men d e fräckt..första snön..yeeejj..=)

snart tassar johan innanför dörren, han slutar tidigt idag..=) mysigt att kunna träffas innan ja ska börja jobba. börjar halv 4 till halv 10..ooo ja hoppas ja kan sova ordentligt inatt..ha sovit som en håsa hela natten.. tog ca 2½ timme innna jag somnade sen har ja vaknat tusen gånger..
...lite konstigt för jag har ju annars sovit såå gott dom senaste nätterna..helt galet!!..antingen är det de 3 koppar kaffe jag drack i gårkväll eller så är det för att jag tänker för mycket....tror det är det sistnämnda...
sen släpper ju inte denna förkylningen...den är där men ändån inte..nyser o snörvlar lite ibland så där..ganska irriterande men jag är inte ensam..nästan hälften av befolkningarn har det lite jobbigt med förkylningen vad jag har fårstått... !!!!

NÄÄHÄÄ..dax att fixa lite lunch..darling kommer snart hem..=)...(han har det för bra...hahaha)

god plommonkaka!

igår va det dax att ge sig på att baka plommonkaka till ikväll....dax för tupperwareparty igen..=)
det stod på receptet att man skulle använda sig av en form 20x30..vilket jag gjorde..visst den blev god men den blev inte som den skulle...ska egentligen vara tunnare o annan konsistens...sååå jag får ta och slänga ihop en ny idag i en annan form så får vi se hur den blir...annars får vi ju äta den andra..e juh inget fel på den...

idag kl 13 är det dax för massage...ska blir hur skönt som helst..

åhhh...denna hysterin med vaccinet..jösses säger ja bara..kom upp på P- mötet på jobb i tisdags att vi hade denna veckan på oss o om vi inte kunde så fick vi ringa själv o boka en tid..det blev lite diskussioner om detta vaccin, jag har bestämt mig sedan långt innan så ja jag ska då inte ta den..
.....enligt mitt tycke kan jag inte riktigt förstå..visst e folk rädda att det sprids o att alla till sist ska bli dödssjuka..men när man tänker efter så dom som dött i denna ifluensa redan hade en dödlig sjukdom..dvs nedsatt immunsystem.....
kan väl däremot tycka att ge vaccinet då till dom som har ett nedsatt immunsystem..
... har många anledingar till att ja inte vill ta det . självklart ser ja inte konstigt på andra om dom tar det och jag hoppas att inte andra ser konstigt på mig, ..det är upp till var o en o visst är det skönt att kunna få välja.!!

Som sagt är det tupperwareparty ikväll och jag ser framemot det. johan lämnar hemmet o pyser till Ö-a, han vill inte va hemma..hihi
troligtvis kommer Emelie o har med sig lilla Leon...är väl en så där 3 veckor gammal..här ska det gosas...mysigt..=)


söndag igen=)

stegade upp vid kvart i 11...o jaa jag har sovit gott hela natten..helt jäkla härligt..va längesen..=)
Robban har sovit över hos oss, då vi var hos mattias o ida igår på fest. det va trevligt,drack dock inga alkoholhaltiga drycker då ja ej litar på mig själv i onyktert tillstånd....tänker då på rökningen..vet ju att ja blir mer röksugen när ja har alkohol i kroppen o d e dumt att utmana ödet när ja varit fri från d i 2 veckor nu..
ja hade dock lika trevigt ändån..

det märks att nikotinet håller på att drivas ut ur kroppen, och att monstret i huvudet reagerar..
allting kändes superbra i Måndes..tisdes va väl oxå bra vad ja kan minnas...men sen onsdagen...då hände nåt i min kropp..
...helt utan förvarning börjar ja gråta..tårarna bara trillade o ja kan ärligt säga att ja inte vet varför..så höll det på fram till igår. det kvittade liksom vad ja gjorde eller var jag v, om trillade hela tiden...helt konstigt..det enda ja kände va att jag orkar inte längre..pallar inte..
pratade med jenny i går om detta, hon berättar så att hon upplever samma..på ett sätt kändes d skönt att höra d för då kunde ja konstatera att ja inte höll på att bli knäpp ivarjefall. det är märkligt hur kropper teer sig när man inte ger den vad den vill ha..!!!

idag känns det dock bättre o det är skönt..vill ju må bra..det har ju egentligen varit en superbra vecka då vi liksom skrivit på papperna på huset o så..=)

tycker att veckan gått skitsnabbt...redan söndag igen..detta är egentligen min lediga helg men i o m att ja va sjuk i söndes så bytte ja så om nån timme bär d av till jobb...

...har en väldans lång vecka framöver....av tiodagar är jag ledig endast en ynka dag...torsdagen..som kommer att bli min helg....(så till alla er som tycker att...du har d bra, du e ju ledig i veckan..a a a) för en annan som jobbar helg o obekväma tiden har man oftast lediga dagar mitt iveckan..och då får dom dagarna heta helg. ja menar när fasiken ska vi annars få en helg där vi bara kan göra vad vi vill...ååååhh d va skönt att få ut det...hahaha..

 

ny dag=)

ja då va d ny dag. skulle ju vatt hos tandläkaren idag halv 9 men dom ringde 20 min innan o sa att hon va sjuk så...vi fick boka ny dag..ganska sketet gjort tycker ja faktiskt, det är inte första gången liksom. o ja som gick o va orolig igår, inatt o i morse...suck..jaa o inatt...ja ja sov kanske lite bättre..tog en bra stund innan ja somnade o vaknade vid 3 tiden o låg vaken ett bra tag..
Mamsen kom in en runda i morse, fikade o snackade en massa...mysigt=)

idag ska ja ner till ängelholmshem ock säga upp lägenheten och sedan vidare till banken o lämna in inbetalningachecken....så handpenningen kommer in..haha..härligt...sedan bär det iväg till jobb=)

då va d gjort=)

HUSEKOTRAKTET är nu påskrivet av alla parter, kontantinsatsen betalas på fredag...o lägenheten säger vi upp imorgon.. kan inte vara mer än nöjd...=) ja vad kan man säga...vi är nu villaägare..eller jaaa..d e vi...=) skriver ju över pengarna när vi flyttar så d e kanske inte riktigt helt vårt kanske..ååh nu blev d rörigt...

min förkylning har släppt..njaa d e ju lite kvar men bara på morgonen....
har för övrigt inte mått så himla bra idag, trött i ryggen, stressad o irriterad för att ja varit stressad och ovan på allt kissnödig när det inte funnits tillfälle att gå på toa...sånt e jobbigt...suck..o ja blir så knas på allt som jag inte fattar...alla dessa paragrafer, räntor, lån, bla bla bla..hit o dit o upp o ner..kvittar hur många gånger johan försöker förklara d...d går bara inte in...fattar noll!!!
blev lite böölig av allt idag...d va nog alldeless för mycket för min hjäna o hålla....

sen går ja o tänker på denna förbaskade tankdläkaren ja ska till imorgon...om dom bara kunde gjort d ordentligt förra gången så hade ja sluppit detta. e nervös o vill inte dit..suuuck..hatar d verkligen..ja ja vet d va ett starkt ord d dära med va i tusan säger man...!!!

hoppas ja kan få lugn att somna inatt..har sovit som en håsa sen ja slutade röka....skitjobbigt att man inte kan somna...d påverkar ju humöret o lite därtill...annars går d bra med att vara icke rökare..d enda ja märker av e ju som sagt humöret o den korta stubinen....annas e d inte jobbigt alls tycker ja..o d e ju härligt..hihi...


fortfarande förkyld=(

jag den hänger fortfarande i..näsan är som en krater...smörjer den 1 gång i minuten, den blir ganska sårig när man snytit sig så där 7000 gånger.. hoppas den släpper till imorgon...jag vill jobba!! tänker inte ta ledigt i vilketfall som helst men d hade vatt gött o slippa förkylningen när man jobbar..men får nog räkna med det ändå..
får väl hoppas på att den vill lämna min kropp hänåt kvällen...=)
jenny kommer hit idag, ska fika snacka o klappa vandra på axlen...vi e såå duktiga..igår va det en vecka sen vi slutade röka, o d går som en dans....e stolt över oss...=)

får se vad som händer ikväll..om min förkulning släppt lite ska vi nog ta oss till Ö-a till Bengt...tacka för hjälpen med huset o alla andra vi varit o kollat på. e skitnöjde med huset o man bara dagdrömmer/drömmer om det hela tiden..på nätterna oxå.=) vi ser sååå fram emot det..i frdags när ja pratade med mäklaren så sa hon att hon skulle ringa  oss idag..jag bara väntar o väntar...på detta samtal..o på onsdag ska vi till Banken...ska väl ocå idagarna här bestämma ett senast inflyttningsdatum...ooo så ska vi ju säga upp lägenheten..nu går d undan..Wiiii..härligt=)...aaaatschooo

the studio=)

ja...då har ja lagt in bilderna från the studio...alla är inte inne..fick inte lägga in vissa för johan..han va inte riktigt nöjd..eller ja han vågade inte riktigt lägga ut dom för sin image...=) hahaha..
men dom ska upp i huset..=) ja tänka sig...vi har hittat hus o det är reserverat till oss. så nästa vecka ka vi skriva lite papper o betala handpenning, träffa banken..medmera...så nu går d undan=)
sååå jäkla härligt.. VI BÅDA ÄR SÅÅ HIMLA LYCKLIGA... huset är jätte fint=)
åvan på allt har jag blitt dunderförkyld, nyser hela tiden, näsan rinner, kunde byta bort morgondagen på jobb så ja kan va hemma kurrera mig...ska istället jobba nästa söndag. har även en mäktig träningsverk..från tors o fredags..hjälpe syrran o flytta till huset. detta betyder att vi sprang i trapporna ett par timmar..upp o ner med lådor..fyllde ett släp+ bil. ska ju tillägga att dom bor på 4:de våningen utan hiss..aj aj aj mina lår o vader...packade även 2 bilar igår,,,va lite jobbigare med tanke på att träningsvärken börjat sätta in...men men d gick..

ni undrar säkert alla hur d går med rökningen...ja fär d va ju d som ja blivit fri från nu ju....jo d går faktiskt skitbra...har hafr 2 bryt...ett vid datorn(johan va inte hemma) gapa o skrek...böla lite o slog lite på grejorna här...och ett i torsdags när ja diskat färdigt...trillade en tallrik i golvet o gick sönder..där drog ja en hel ramsa, hämtar damsugare o då kommer darling innan för dörren..va så upprörd att ja inte kunde få fram att han inte kunde gå in i köket pga skärvor på golvet så ja sa lite högt o stressat..gåå inte iiinnn därr.. föör dääär e sååånnt däär på golvet...JÖSSES kan man säga så här i efterhand..med andra ord märker ja att mitt tålamod inte är som innan...stubinen är jättekort...går d inte som ja vill så tappar ja d direkt..lite jobbigt.

men förutom detta så går d strålande.. o ja e så stolt över mig själv..helt otroligt att det gått 6 dagar redan...visst känner man suget ibland. men tacklar d direkt sen e d inte mer med d...ee så härligt..=) råder alla som tänkt sluta att läsa..äntligen icke rökare...även ickarökare kan läsa de...vilket johan ska göra...dels för sin egen skull och dels för att stötta mig....

ska försöka skriva mer framöver så alla som vill veta hur d går med rökningen och husköpet..=) men i o f finns d juh telefon oxå=)

tadaaa..här har vi johan. the studio


här har vi johan...the studio


tjusig han e=)


här har vi johan=)


här e vi=)


och här är vi igen=)


jag o johan =) the studio


ja o johan=) the studio


the studio=)


the studio=)


the studio=)


the studio


the studio


the studio


the studio


RSS 2.0