Fredag

jahapp då va d Fredag igen...och ytterliggare en jobbehelg framför mig...ja visserligen är ju fredagen redan avklarad ...dock lör och sön kvar o johan är ledig...
johan ska tillbringa mestadels av helgen i Örkelljunga..spela med grabbarna..så d blir samboledig helg för oss båda.=)
ja jobbar ju både lördag dag och söndag kväll så det är säkert inte så kul o seda här hemma själv o glo..så tycker han gör rätt i att umgås med polare, litta grabbasnack o spela litta=).
det är lite ovant att skulla sova själv i 2 nätter...dom dära rutinmässiga godnatt pussarna missar man..men d e bara bra och nyttigt att va i från varandra lite..kan ju kössa på han litta mer på söndagnatt när han kommer hem juh..hihi!!!

´Dagen idag har varit fullpackad...jobbade till 4. körde sen o handlade, insåg igår att vi inte hade falukorv o lite annat så d räckte inför kvällen.när jag kom hem hade redan lillsyrran o andreas kommit. fick dealat till mig med johan att han skalade potatisen o fixade falukorven så gjorde jag mos och diskade...helt oki deal tyckte vi båda..hehehe..
efter vi käkat körde Johan...Andreas trippade hem och jag o lillsyrran gjorde ett besök i Munka hos "moster" och kusinerna..riktigt kul o trevligt...va så länge sen man träffade dom så...hade juh en del att gå igenom hihi...snacka snacka snacka..=)

Förresten köpte ett par byxor och en skjorta till Johan igår på Väla...vet juh om att johan inte tycker om rutigt...men jag kunde inte stå emot...skitsnygg grön/vit rutig skjorta och ett par vita sommar Capribyxor...byxorna passade inte riktigt om man säger så...hehe men dom passade Andreas så han fick dom...däremot passade skjortan...men johan såg väldigt skeptisk ut...efter lite hummande och jag( aaaw men den e ju så himla fin...du e juh skitsnygg i den!!!!) så sa han vänligt men bestämt...jaaa ja kan ju ha den på familje/släkt träffar då!!!hehe...

Får se om jag kan hitta ett par vita byxor nån annan dag till honom. tycker det är väldigt snyggt o somrigt...o han kan ju ha det på alla dessa studenter vi ska på....men passar ju också bra till Kretaresan juh...mmm...christel har tänkt ett litet steg längre...kan bli ganska varmt men svarta eller jeanscapri där nere i solen...kan ju då va skönt med tunna ljusa istället..=)

nä nu har klockan tickat iväg och har hunnit bli lite över 23 så d e dax att krypa till sängs blir en lång dag i morgon. ska gå på skåneleden med hela gänget i morgon på jobb,hem o tvätta sen kommer jenny...Hon ringde igår och va sugen på
57:an så vi bestämde att drar dit...

kram o nattis!!

dagens händelser

jag kommer att ta det ganska lungt fram tills att Millan ringer......vi ska på rea på ikea...tjjooohoo. aww ja blir så sugen på att flytta när ja går in på ikea eller liknande varuhus. Man får en massa inspirationsen och jag blir så himla glad efter att jag varit där....Johan tycker det är väldigt konstigt att efter jag varit och shoppat så är jag som en solstråle...men det är väl nåt som händer i kroppen..Hihhihihihi..
Idag känner jag för att hitta ett sånt fynd...ett riktigt klipp...jaaaa vi får se hur det blir..=)
efter ikea bär det hem till Johan (han är troligtvis hemkommen från jobb då..) för att pussa lite på honom.=)
har bestämt men min kusinvitamin häromdagen så...efter ja pussat på johan ett tag så blir det att åka o hälsa på Jenny...och Dino..han e nog hemkommen han med. ska bli så kul...va ett bra tag sen vi sågs..snacka massa strunt/allvar och en massa skämt o kul...vet inte om Johan ska med...vi får väl se vad han känner för....


haha

ja nu har jag också skapat en blogg. Kan ni tänka..
...är inte så duktig skrivare så om ja känner mig själv så lär inte inläggen vara så många och långa nu i början.
men ja ska göra mitt bästa...

RSS 2.0