förkyld!!!

ja nu har man åkt på en dunderförkylnng delux..fy fasen..!!
kände i kroppen i tors att nån va på tok...sen på kvällen så small det till..va i valet o kvalet att åka på genrepet till erurovision i malmö tillsammans med J som ja fick av johan i födelsedagspresent...men tyckte ja kände mig lite mer kry framåt middag så ja bestämde mig med hjälp av J för att åka.=)

så här i efterhand så kanske det va dumt att åka för idag har ja bara mått sämre..men som johan sa...d hade ja nog gjort ändå=)
ska bli intressant att se ikväll hur d går..=) det var nämligen många bra låtar=)
o även om ja o J kände oss som två lantlollor mitt inne i malmö så tycker ja vi hade det kul o trevligt ändån..eller hur J...? vi lär ju inte glömma d ivarjefall...hahaha=)

Lilla Alicia firar ett år i dag o ja får stanna hemma så ja inte smittar hela gänget där..=) skulle egentligen vatt på möhippa ikväll med men d pallar ja inte..ja får va hemma o krya på mig istället..=)

nå vad händer med magen då...jo..d e ju ganska livligt vill ja lova..johan känner mer o mer nu..nu kan man få en liten kick i sidan o hela magen svajjar till..helfräck...
tror även det blir en liten högerhänt pjodd då den endast och bara endast vill ligga på höger sida, den verkar trivas väldigt bra där..=) ja börjar mer o mer bli nyfiken på vad/vem d e som sprallar där inne..men de lär vi få veta när d e dax juh.0)

Detta händer i vecka 23


Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


kan ju tillägga att bebben tycker mycket om Schlagermusik...den diggade nämligen hela showen igår.. hahaha coolt..
 


Kommentarer
Postat av: Farmor o Farfar

Kul kul! inte att du är dålig men att Johan kan kolla hjärtljuden med manicken jag låna honom. Ses i morgon. Kram till er båda/Lillemor

2010-02-27 @ 19:22:44
Postat av: Jenny G

Tradit att höra att du mår sämre:(

Men visst hade vi kul:) Kan de bli annat när två lantisar kommer till stan;) Va riktigt roligt at se melodifestivalen live och med trevligt sällskap:)!

Kram

2010-02-28 @ 17:53:03
Postat av: christel

hahaha jenny..ja d va verkligen kul, efter vi stigit av tåget blev vi som två förvirrade hönor..Jösses!!! men kul hade vi=)o mycket trevligt=)kramar

2010-03-01 @ 09:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0