tjockefia...i vecka 36

 bild tagen full vecka 35

jaaa nu e man riktigt tjockis...inte bara magen som får nu utan lägger på mig allt mer vätska..men d e snart färdigbakat där inne så d hör ju till att man samlar vätska.

har mer o mer ont i ryggen o foglossningen gör sig mer påmind..nu inväntar man bara att det ska sätta igång..


tankarna bara snurrar i huvvet hela tiden..vill sååå mycket men ändå inte, kan inte orkar inte...men vill ändå.
ut o gå rundan funkar inte längre...suck. vill hälsa på en massa nu men e så bölig hela tiden tycker ja så då tappar man humöret..o då bölar man för d. vill umgås med johan massor nu in i d sista o vill att vi ska hitta på nåt o vara nu innan pjodden tittar ut...men han umgås mest med datorn...förstår inte hur man kan välja att sitta vid den j-la datorn i flera timmar framför så mycket annat. vad får man ut av livet då..? SUCK...min sambo har nog blivit en mer latis än mig tror ja!!..eller nää om man tänker efter så har han blivit beroende av datorn..kan INTEva utan den...

..märks att man inte e van vid att gå hemma o inte göra nåt..försöker vekligen hitta på en massa..men blir mest att man städar/plockar undan o bakar...mm..ja e van vid att vara social o inte gå hemma o fesa...o på jobbet har man ju fått den sociala biten. den vill ja ha med Johan när han kommer hem..ja vill va nära..vill att vi hittar på nåt....umgås..!
johan tycker att ja borde umgås mer med mina vänner o hitta på en massa som JAG vill, jobbigt att erkänna men visst har har rätt i d, men gravidhjärna som man har så e d inte lätt.


FAN TRÅKIGT O VA SÅ DEPPIG!! nä nu till nåt roligare=)

börjar STORT med att gratulera J o J till eran underbara dotter Julia som såg livet för första gången utanför magen, i fredags morse 07:05..=) ett litet litet knyte...sååå en massa kramar till er..tänker på er hela tiden=)
( e lite avis..tycker att nu kan våran oxå vilja komma ut..)

vad som händer denna veckan...hrmm jooo..!!

enligt bli mamma

Din bebis är nu c:a 34 cm från huvud till stjärt och omkring 48 cm från topp till tå och väger runt 2.7 kg. Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Trycket på bebisens huvud kan göra att det ser tillplattat eller toppigt ut diret efter förlossningen, men det kommer att gradvis försvinna och gå tillbaka till normalt.
Du har nu så mycket fostervatten som du kommer att ha och bebisen rör sig inte lika mycket som den gjort tidigare. Detta kan verka oroande men så länge du kan känna den röra någon eller några gånger sig varje dag så finns det ingen orsak till oro.


enligt familjeliv


Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.


enligt planet dad

Barnet är nästan fullgånget och ca 45-49 cm långt. Vikt ca. 2 500 gram. ”Lanugo-håret” som skyddar barnet mot fostervattnet försvinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0